Καλώς ήρθατε

το καλύτερο μπιφτέκι της πόλης θα το βρείτε εδώ!

ΚΑΛΥΒΑΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Καλύβα. Ο χώρος αυτός έχει δημιουργηθεί για να διευκολύνει όλους τους φίλους να έχουν άμεση πρόσβαση στο ανανεωμένο μενού και σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα και το delivery.

Ρίξτε μία ματια στο μενού μας, δείτε τα εδέσματά μας και κάντε την παραγγελία σας άμεσα.

Όσο για τους νέους μας φίλους, τους προτείνουμε να δοκιμάσουν το φημισμένο μπιφτέκι του κ. Αντώνη που είναι και το χαρακτηριστικό του καταστήματός μας.


Καλή σας όρεξη!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚ0 ΚΑΛΥΒΑΣ

Τα πλεονεκτήματά μας

1.

Παράδοση

από τον ΑΛΕΞΙΟΥ μέχρι τον ΚΑΛΥΒΑ και συνεχίζουμε...

2.

Ιστορία

από το 1978 σας προσφέρουμε τα πιο αγνά προϊόντα.

3.

Ποιότητα

επιλέγουμε μόνο Ά διαλογής κρέατα!

4.

Εξυπηρέτηση

φιλική εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας.

5.

Καινοτόμία

τα μπιφτέκια είναι μοναδική συνταγή και η σως μουστάρδας δική μας πατέντα.

6.

Οικογένεια

είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζοντας την παράδοση ετών.

Τί προσφέρουμε

Αγνά και παραδοσιακά προϊόντα

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που κρατάμε την παράδοση και σας προσφέρουμε ποιοτικά κρέατα Ά διαλογής!

Μέσα από την γνώση ετών σας προσφέρουμε το φημισμένο μπιφτέκι από τη μυστική συνταγή του κ. Αντώνη καθώς και άλλα παραδοσιακά εδέσματα γρήγορου φαγητού όπως σουβλάκι, λουκάνικο και κοτόπουλο όλα ψημένα στα κάρβουνα σε τεμάχια ή σε σάντουιτς. Όλα αυτά συνοδευόμενα από αγνά , φρέσκα υλικά καθώς επίσης και από την δική μας χειροποίητη σως μουστάρδας που σας προκαλούμε να δοκιμάσετε.

ΚΑΛΥΒΑΣ DELIVERY

Εδώ θα βρείτε φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Από φέτος θέλοντας να εκσυγχρονιστούμε και να μπορέσουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους Λαρισαίους και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης να γευτούνε τα παραδοσιακά εδέσματά μας, προσφέρουμε τη νέα υπηρεσία delivey και το νέο αυτο ιστοχώρο όπου μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας, να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας και να τις φέρουμε στον χώρο σας έγκαιρα.

ΚΑΛΥΒΑΣ DELIVERY

Ιστορία

παράδοση από το 1978!


Καλύβας Ιστορία στο μπιφτέκι

Ένα μαγαζί μια ιστορία που χρονολογείται από το 1978. Τότε πρωτοάνοιξε το κατάστημά μας στην οδό Κούμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στα πρώτα χρόνια η επωνυμία του καταστήματος ήταν "ΑΛΕΞΙΟΥ" όπως θα θυμούνται και οι παλιοί. Τότε εργαζόταν μαζί τα δύο αδέλφια Αλεξίου Σωτήρης και Θωμάς. Το 1980 μπήκε στην επιχείρηση και ο φίλος και κουμπάρος τους Αντώνης (Καλύβας). Συνεργάστηκαν μαζί για 16 χρόνια.

Καλύβας Ιστορία στο μπιφτέκι

Όταν αποχώρησαν από την ένεργό δράση τα αδέλφια Αλεξίου το 1996 το μαγαζί το ανέλαβε μόνος του ο κ. Αντώνης με την βοήθεια της γυναίκας του, Χαρίκλειας, συνεχίζοντας την παράδοση.

Καλύβας Ιστορία στο μπιφτέκι

Σήμερα ο κ. Αντώνης μαθαίνει όλα τα μυστικά στην κόρη του Όλγα η οποία συνεχίζει αυτή τη μακρά παράδοση στο χώρο της εστίασης που έχουν δημιουργήσει ο Καλύβας με τα αδέλφια Αλεξίου.

Σας περιμένουμε όλους στο κατάστημά μας.

ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


Copyright © 2015 KalyvasBifteki.gr. All rights reserved | Developed by Dimitris Theodoropoulos